Ons ThuisFrontTeam

… is de verbindende schakel tussen jou, als betrokkene, en ons.

Het TFT regelt een aantal praktische zaken voor ons in Nederland, zoals het onderhouden van contacten met de betrokken gemeenten en de bredere achterban, het doorgeven van gebedspunten, het bijhouden van financiën. Wanneer je een vraag of opmerking hebt kun je contact met hen opnemen. Daarnaast is het team ook een ‘sparringpartner’ voor ons. Ze denken mee, stellen kritische vragen en bidden mee over allerhande dingen die (gaan) spelen of over problemen die zich voor kunnen doen.

We zijn heel dankbaar voor het team dat we hebben gekregen en vinden het mooi te zien hoe zij, elk met verschillende kwaliteiten, een aanvulling op elkaar mogen zijn! Een korte kennismaking:

Erik Schot

Sinds 2008 ben ik getrouwd met Michelle. Zij komt uit Maleisië. Enige bekendheid met Azië kwam de afgelopen tijd goed van pas, hoewel Cambodja toch weer een heel ander land is dan Maleisië. Dat werd me duidelijk toen ik in maart 2015 samen met mijn vrouw en dochter in Phnom Penh was. Ik ben blij dat ik de leefwereld van familie van der Maas van dichtbij heb kunnen meemaken.

Michelle en ik leerden Mart-Jan en Talitha hoofdzakelijk via christelijke jeugdkampen kennen. Het gemeenschappelijk geloof in Jezus Christus en daarmee de belangstelling voor Zijn koninkrijk bond ons samen en heeft onze vriendschap vormgegeven. We houden van hen en van Joy, Micha en Amy.

Al lange tijd gaat het me aan het hart dat er zo veel mensen onbekend zijn met het evangelie van de Heer Jezus en zonder Hem de eeuwigheid tegemoet gaan. Het getuigt van Gods liefde dat Hij mensen roept om het evangelie uit te dragen aan hen die er nooit van hoorden.

Ik ben dankbaar dat Mart-Jan en Talitha steeds meer beeld krijgen bij de taak die God voor hen heeft bedacht. Graag wil ik blijven meewerken aan Gods plan voor Cambodja door de Heer Jezus met trouw en toewijding te dienen in dit TFT.

René & Stijntje van der Maas

Wij zijn Rene & Stijntje van der Maas uit Oost-Souburg. Broer en schoonzus van Mart-Jan & Talitha. We hebben 3 kids, Nathan is 9, Elise is 7 en Joaz is 8 maandjes. Beiden 31 jaren jong. René is werkzaam als restaurant manager in Restaurant Duinzicht in Koudekerke, daarnaast begeleidt hij jongeren die thuis of op school vastlopen. Stijntje werkt parttime als woonbegeleider van autistische jongeren in Middelburg. Daarnaast draaien we 1x per maand kinderclub, wat we met veel passie doen en nog vele jaren hopen te blijven doen. Zondags gaan we naar de christelijke gemeente in Oost-Souburg. Ook zijn we met regelmaat in Almere waar we naar christelijke gemeente de Wegwijzer gaan.

Afgelopen zomer zijn we gevraagd in het TFT te komen, nadat we hier best veel over nagedacht en voor gebeden hebben, hebben we ja gezegd. René zal actief in het TFT zijn, Stijntje meer op de achtergrond.

We zien uit naar wat de toekomst ons brengen gaat!