Media

Alongsiders video’s

Op deze pagina delen we graag een paar video’s die eerder op de website van Alongsiders zijn gepubliceerd. Zie www.alongsiders.org

Waterfestival in Phnom Penh (2016)

Shalom Valley – Het kamp waar we aan meewerken

Samen met Alongsiders International werken we aan de bouw van een plek waar kampen kunnen worden gehouden. Een plek als deze is er nog niet en we zien veel mogelijkheden voor zowel Alongsiders als ook voor de Cambodjaanse kerk.

Een kleine impressie van het leven in Cambodja (2014-2016)

Algemene video’s

Foto’s verkenningsreis naar Cambodja (2013)

In oktober 2013 hebben wij (Philip Nunn en Mart-Jan van der Maas) een verkenningsreis gemaakt naar verschillende plekken in Cambodja. Hieronder een beknopte weergave van deze reis:

Foto’s Cornerstone college (2012-2013)

Het cursus jaar 2012-2013 hebben wij op Cornerstone doorgebracht. Tijdens dit jaar hebben wij ons voorbereid op ons zendingswerk. We kijken vol dankbaarheid terug op deze mooie tijd. Zie de foto’s hieronder voor een impressie van de school en de tijd dat we daar gezeten hebben.

Foto’s reis naar Cambodja (2011)

In 2011 hebben wij een bezoek gebracht aan Cambodja. We hebben toen vrienden bezocht en deze reis heeft ons een ervaring gegeven die we niet meer zullen vergeten. Hieronder een korte impressie.