Even delen met de familie

Hallo allemaal. Hierbij weer eens een heleboel foto’s van de afgelopen periode, met name van de reis ter ere van ons 10 jarig huwelijk en een aantal foto’s van de tijd met Joanne en Marc. Door op de foto’s te klikken krijg je een grotere weergave. Geniet ervan!

(2016)

Een foto-update! Met van alles en nog wat. We kijken o.a. terug op een leuke 6e verjaardag van Micha. We vierden die zelfs via Skype met groep 2 van de Regenboogschool in Middelburg! Die hadden, samen met de juf, echt enorm hun best gedaan om er een groot feest van te maken. Micha heeft genoten! En wij ook 🙂 En natuurlijk ook een greep uit de leuke tijd met oma en ome René, alweer een aantal weken geleden. Veel kijkplezier!

En weer wat nieuwe foto’s! We hebben samen genoten van een weekje Kep aan zee…
Liefs van ons vijven.

P.S. Klik op de foto voor een vergroting.

Lieve allemaal, met een nieuwe juf is het ook weer tijd voor wat nieuwe foto’s! Geniet ervan!
Klik op de foto voor een vergroting.

Ha, hierbij wat foto’s van de verjaardag van Micha in maart, een aantal er zomaar even tussendoor en een aantal van de verjaardag van Amy gisteren. Geniet ervan!

Zoals beloofd hierbij een reeks foto’s van de afgelopen tijd. Geniet ervan! Liefs van ons…

Lieve familie en vrienden. Hierbij even een eerste shot met foto’s omdat die meer zeggen dan 1001 woorden;-) We zijn druk bezig om de plek in te richten en een beetje ‘gezellig’ te maken. We hebben de afgelopen dagen als intensief ervaren en vinden dat natuurlijk nog steeds. We zien elke dag tot nu toe wel vooruitgang en dat geeft goede moed! We hopen de komende week ons huis een beetje meer hitte-proof te krijgen. Een lieve groet en geniet van de foto’s…

We kijken met veel dankbaarheid terug op de afscheidsdienst. Door verschillende mensen zijn daar wat foto’s van gemaakt. Omdat we die graag met jullie willen delen volgt hieronder een samenvatting. (Door op de foto’s te klikken krijg je de foto’s volledig in beeld.)

8 reacties op ‘Even delen met de familie

  1. Een deel van de reacties hierboven gaan over de oude foto’s die we van Amy hadden geplaatst. Voel je vrij om te reageren op de pagina, maar er zal dus soms wat ‘oud’ commentaar staan.

  2. Wat een mooie foto’s. Het ziet er heerlijk, rustig uit! Geniet van dit plekje en maak er jullie eigen thuis van! (ik zie de klok en de foto van jullie al hangen!:) Jullie verdienen het.
    Liefs, Ann-Marie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s