I AM…

 

In deze BLOG deel ik graag een lied met jullie.

Songtekst:

I AM  / here I am / Desperate for your presence / Desperate for your love / I AM / here I am / Ready to surrender / Ready to give in / I AM in my brokenness / I AM in my pains / You are all I am and all I ever will be / Humbled by Your grace / surrounded by Your presence, I am / I AM in my pride / I AM in my self control / Learning to live with open hands / Stretching for your presence and knowing of Your grace, I am.

I AM / here I am / Desperate for your presence / Desperate for your love / I AM in my brokenness / I AM in my pains / You are all I am and all I ever will be / Humbled by Your grace / surrounded by Your presence, I am / Slowly but steady I turn into more of You / I fade away in the likeness of I AM / All my brokenness and desperateness / You turn into overflowing praise.

I AM / here I am / Presence in Your presence / Loving with Your love / I AM / here I am / All I meant to be / I AM all I see.

Credits:

© 2016 MART-JAN VAN DER MAAS ALL RIGHTS RESERVED / Tekst & muziek: Mart-Jan van der Maas / Opname & mastering: Mark Bosselaar – 2016 – Recorded in one take @ Mark Bosselaar’s studio.

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

4 reacties op ‘I AM…

    1. Goed idee! Deze versie hebben we in Koudekerke, in 1 keer, opgenomen. Lijkt me een leuk idee om er een keer een duet van op te nemen. Wie wet is er dan ook wel een ander nummer dat we kunnen opnemen;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s