Shalom Valley – Een impressie

De afgelopen tijd hebben we jullie al het een en ander verteld over het kamp waar we aan werken. Omdat plaatjes veel meer zeggen dan 1000 woorden laten we jullie graag wat impressies zien die we van de architecten hebben gekregen. Natuurlijk gaan we nog allerhande dingen veranderen, maar de ‘look’ en ‘feel’ is er wel. Geniet ervan, en voel je vrij om te laten weten wat je ervan vindt!

Voor degenen die dit project van dichterbij willen volgen, er is een besloten Facebook groep waar we je aan kunnen toevoegen. Stuur ons even een mailtje en we voegen je aan deze groep toe.

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

2 reacties op ‘Shalom Valley – Een impressie

  1. Hoi Mart jan. Dit ziet er mooi uit verbazingwekkend en dan te bedenken dat dit op dat stuk woeste land komt. Wil je mij toevoeren aan die besloten facebook groep Ik wil graag op de hoogte blijven! Verstuurd vanaf mijn iPhone

    1. Hey ma. Ik heb u zojuist toegevoegd aan de groep. Als het goed is krijgt u nu bij elke update een melding. Kijk ook nog even terug in wegroep want er staan best wat leuke foto’s, enz. Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s