Het verhaal van Sros…

De tweede generatie – het verhaal van Sros

(Foto boven: Sros (blauw) en Piset bij de gebedstijd van het Alongsiders-kamp.)

Ik groeide op zonder een vader en we waren erg arm en het was moeilijk om rond te komen. Op een dag kwam er een jonge man, Lee, die ouder was dan ik en hij vroeg me of ik zijn kleine broer wilde zijn….

Lee heeft mij aangemoedigd om hard te studeren, niet de moed te verliezen en naar mijn moeder te luisteren. Hij was altijd hartelijk en aardig voor mij, net zoals mijn vader altijd was. Hij nodigde mij uit om samen naar de kerk te gaan en toen ik in Jezus geloofde, veranderde mijn hele leven. De lessen op school, mijn karakter en mijn gehoorzaamheid aan mijn moeder verbeterden in zijn geheel.

Nu heb ik zelf mijn eigen kleine broer, Piset, die 12 jaar oud is. Ik geloof dat dit het plan van God is, dat God me deze jongen als mijn kleine broer heeft laten nemen. Ik neem me voor om mijn taak als mentor zo goed mogelijk te vervullen en hem aan te moedigen, hem te bezoeken, tijd met hem door te brengen en hem met zijn studie te begeleiden.

Ik wil echt de Alongsiders bedanken van wie ik eerst liefde heb mogen ontvangen en in het bijzonder de liefde van Jezus.

In dit BLOG delen we graag een bericht dat eerder op de website van Alongsiders is gepubliceerd. Zie www.alongsiders.org

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s