Diplomering achter de rug!

Het is al weer even geleden maar in onze laatste BLOG hebben we jullie geschreven dat de diplomering aanstaande was. We hebben jullie toen daarbij van harte uitgenodigd. Leuk dat een aantal van jullie daarbij aanwezig was! We kijken terug op een hele mooie middag & avond. Het was vooral een verassing dat ik (Mart-Jan) er toch bij kon zijn. Ik zie het als een cadeau van de Heer. We hebben als studenten een jaar zo intensief met elkaar opgetrokken dat deze gebeurtenis echt een mooie ‘sluitsteen’ is. We zijn daar dankbaar voor!

Cornerstone heeft een flyer gemaakt van de diplomering en van alle mensen die hun diploma hebben ontvangen. Via de volgende link: Newsflash Cornerstone – Graduation kun je deze flyer lezen. Veel leesplezier, maar vooral: bidden jullie mee voor al deze mensen die nu graag uit willen gaan om de Heer te dienen overal op deze aarde?

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s