Op reis met de rode ‘van’..!

Na een 2000 kilometer lange, maar voorspoedige reis zijn we zondagmiddag veilig gearriveerd in Spanje – provincie Galicia!

Afgelopen vrijdagmorgen hebben we de bus ingepakt:

een berg koffers, kinderwagen, maxi-cosie, 2 vaders – check, 2 moeders – check, 4 kinderen – check, 2 gitaren – check, eten & drinken voor onderweg – check, spelletjes voor de kinderen – check, enz – check. Het voordeel van zo’n bus is dat je lekker veel mee kunt nemen! Daar hebben we dan ook maar gebruik van gemaakt. We hebben zelfs de witte druifjes van Rob en Mieke op het dashboard vastgetaped:-)

Rond 12.00 uur zijn we bij Cornerstone weggereden. 

Die vrijdag hebben we tot ongeveer 1,5 uur voor Bordeaux gereden. We hadden een goede reis en samen met de kinderen hebben we genoten van het afwisselende landschap. Prachtig! De cd-speler bleek defect dus we hebben zelf maar gezongen. Bellenblaas, stoepkrijt, raamstickers, voorleesboeken, tekenpapier, sticker-boeken, een hapje en een drankje, enzovoorts, maakten het feest compleet. De kinderen hebben zich prima vermaakt. En wij ook 🙂

We hebben overnacht in een Formule 1 hotel in Orleans. Joy vond het een ontzettend saai en ongezellig hotel, en daar had ze helemaal gelijk in, dus gelijk maar even voor gebeden en met elkaar hebben we er toch wat gezelligs van gemaakt. We hebben lekker geslapen.

Vooraf hadden we afgesproken dat we vooral van de reis zouden gaan genieten en niet als doel hadden om zo snel mogelijk in Galicia te zijn. We gingen dus zaterdagmorgen om een uur of negen op naar de volgende overnachting in Bilbao, ongeveer 5 uur van de eindbestemming. De kinderen vonden het helemaal leuk toen we ‘echt’ in Spanje kwamen, alleen wisten ze toen nog niet dat we nog heel wat uren voor de boeg hadden;-) De noordkust van Spanje is prachtig. We hebben genoten van de prachtige kust, de mooie stranden, de pittoreske dorpjes, de machtige rotsen en de mooie luchten. Gaaf om door deze gebieden heen te rijden. Ook de tweede nacht hebben we in zo’n Formule 1 hotel doorgebracht.

En weer startten we de motor van de bus voor het laatste stuk naar onze eindbestemming. Net zo goed als de vorige dag was ook dit stuk erg mooi en werden we begin van de middag hartelijk ontvangen in Adulam, het huis van Jaap en Suzie de Bruine.

Van tevoren vonden we het best even spannend hoe het zou gaan met 4 kinderen zo lang in de bus. Ze (zowel de kinderen als de bus…) hebben het echt heel goed gedaan! Natuurlijk was het best wel een lange reis voor ze, maar onze complimenten hebben ze!

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

4 reacties op ‘Op reis met de rode ‘van’..!

 1. Wat fijn dat jullie zo snel berichten. Leuke foto’s ook. Vanmiddag hebben we voor jullie voor de voorspoedige reis gedankt in Cs. En voor jullie gebeden. Geniet! en Gods zegen gewenst. ( Benco zegt: Groeten aan Jaap de Bruine van Benco Schep (van de caravan))
  Liefs,
  Bettie

 2. Dank voor jullie update. Jullie weten het steeds weer leuk te verwoorden. Een gezegende tijd in Spanje! En ik bid dat jullie een zegen mogen zijn.

  Hartelijke groet, Willeke

 3. Gaaf, fijn dat jullie zo’n goede reis hebben gehad! Heel veel succes en Gods zegen in de komende weken in Spanje, geniet er ook van!

  Liefs, Ann-Marie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s