Zendingsweekend op Cornerstone

Wij kregen het onderstaande bericht van OMF Nederland en geven dat graag aan jullie door. Het gaat over het zendingsweekend / Xplore Mission weekend dat hier op Cornerstone wordt gehouden.

Is zending iets voor mij?

Je hebt een fijn leven en geniet er volop van, maar ergens in je achterhoofd speelt de vraag: ‘Is zending iets voor mij?’ Wat houdt het in om zendeling te zijn? Moet je als zendeling perse naar het buitenland of kan het ook in Nederland? Wat voor type mens moet je zijn om zendeling te zijn? Ik wil wel, maar ben ik wel geschikt? Ben ik geroepen?

Deze en nog vele andere vragen worden besproken tijdens het Xplore Mission weekend (voorheen Zendingsjongerenweekend), waarin studies en workshops gehouden worden over zending. En waar je zendingswerkers kunt ontmoeten om je vragen te stellen.

In zicht of inzicht?

Xplore Mission is een weekend voor hen die meer willen weten over zending en tussen de 18 en 35 jaar zijn. Het thema is Mission InSight. Heb je zending al in zicht en wil je meer inzicht in zending. Of wil je zending in zicht krijgen? Het Xplore Mission weekend is van 22-24 maart 2013 in Beugen. Kijk voor meer informatie op www.xploremission.nl.

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s