Ik ga naar school!!!

“ehhm, op de woensdag ga ik met de fiets naar de Scapino, en zo gaat ik ook naar mijn school. Op school heb ik twee juffen; juffrouw Ans en juffrouw Maaike. Ik heb ook nog juffrouw Lidwien en juffrouw Mout. De juffen zijn allemaal erg lief en ze zijn allemaal bij mij in de klas. Dat zijn dus; een, twee, drie, vier juffrouw, en als ik er eentje bij doe zijn het er vijf, maar die is er niet. En dat is echt leuk want ik ben net nieuw op school.

Op school doen we heel veel, we doen knutselen en spelen en gymmen en buiten spelen. Met gymmen heb ik nieuwe gymschoenen. Als ik ga knutselen ga ik bijvoorbeeld poppetjes maken en een stikker schrijven soms. Met gymmen ga ik bijvoorbeeld op het klimrek en dan moeten we klimmen, en dan doen we geen kleed meer want anders val je van de trap. We deden ook wel eens een spelletje met een bewaker en dat Robin en Anina ons gingen pakken als we gingen weglopen.

Ik heb ook wel vriendinnetjes op school. Dat zijn Tamar en Daniella. Zijn zijn vriendinnen omdat ik Daniella en Tamar lief vind. En op Cornerstone is Manuel mijn vriendje. Manuel gaat wel naar school maar dat is de ‘play-room’ van Cornerstone. Nu is het kinderboeken-week en er was ook een piraat op school die een slok neemde, ja, en dat die daar uit drinken ging. En ik weet niet waarom die dat deed. Verder ging die piraat nog boeken in een kist doen, dat was de schat. En de piraat ging ook nog dingen voorlezen en wij gingen in een boot op het podium.

De school in Beugen is gewoon in het Nederlands maar op Cornerstone ga ik ook nog naar school. Daar leer ik op vrijdag middag hoe ik Engels moet praten. Ik kan nu bijvoorbeeld “good-afternoon”, “good-morning” en “good-evening” zeggen. Ik krijg les van Laura en die woont bij ons in de buurt op Cornerstone.

Papa brengt mij vaak op de fiets naar school en dat is leuk want dan mag ik soms op het zadel en dan gaat papa achterop. Dat is zo leuk omdat ik dan voorop zit en dan kan ik alles lekker goed zien. Zo nu is het genoeg.

Groetjes van Joy.”

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

3 reacties op ‘Ik ga naar school!!!

  1. Hello Joy,
    Good afternoon! Wat doe jij veel leuke dingen op school zeg met al die lieve juffen 🙂
    Veel plezier!
    Dikke knuffel van tante Eunice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s