Op Cornerstone…

Hierbij een eerste blog vanaf Cornerstone bijbelschool. Afgelopen zaterdag zijn we aangekomen! Na een hele periode van voorbereidingen treffen en dingen regelen zijn we nu op de plek waar we het komende jaar zullen wonen, werken en vooral veel leren. Onze eerste reactie: “Het is even wennen, maar het voelt goed om hier te zijn.”

Zaterdag begon met het inladen van twee bussen (thanks Erik & Arjan!). We vonden het lastig inschatten wat je wel en niet nodig zou hebben en hoeveel plek we zouden hebben voor onze ‘eigen’ spullen. De meeste spullen waren natuurlijk al weg, maar er bleef toch nog een hoop over;-) Enfin, alles nog eens uitgezocht en in de bussen gezet, een laatste kop koffie in het Zeeuwse en toen richting oost-Brabant. De reis verliep goed en even na twee uur kwamen we aan. Wat een hartelijk ontvangst daar! We werden naar onze kamers gebracht en kregen alle tijd om even te acclimatiseren, de boel in te ruimen en gewoon even te rommelen. Heerlijk. Voor de mensen die ons wat beter kennen zal het niet vreemd klinken dat we maar direct aan het uitpakken en inruimen zijn gegaan. Dat was een succes want de eerste dozen die we uitpakten waren speelgoed en Joy en Micha hadden alle ruimte hiermee aan de slag te gaan. Wij verder met de rest want het liefst hadden we alles maar zo snel mogelijk op de ‘goede’ plek, hoewel dat natuurlijk een utopie is. Nu ik deze blog aan het schrijven ben staat (bijna) alles op z’n plek;-) Het voelt nu echt al een beetje als ‘thuis’. Ook Joy en Micha hebben het nu over ‘thuis’ en ons ‘oude-huis’. Ze hebben de switch gemaakt, al zal er best nog even een lastiger periode komen.

De dagen na zaterdag brengen we tot nu toe door met het leggen van eerste contacten, regelen van wat laatste zaken, met de kids op een hele grote trampoline springen, Joy naar school brengen en weer ophalen. Wat heeft ze het naar haar zin daar! Ze heeft hier zo lang naar uitgezien… Binnenkort, als we wat meer foto’s hebben, zullen we hier zeker nog even wat meer aandacht aan besteden:-)

Er zijn inmiddels ook al wat andere gezinnen aangekomen op Cornerstone. Leuk om hen te leren kennen en wat verhalen te horen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hierboven vinden jullie wat foto’s van de eerste indrukken hier. Ik denk dat jullie er op kunnen rekenen dat er later nog wel meer zullen volgen;-)

Auteur: 2followus

Passie voor zending I Leeft in Cambodja I Focus op: Kerk, Discipelschap, BAM (business as mission)

10 reacties op ‘Op Cornerstone…

 1. Gaaf bericht! Goed om te horen/lezen dat jullie al zo een beetje gesetteld zijn! Je thuis voelen is natuurlijk ook superbelangrijk! Ben nu al benieuwd naar de verhalen van Joy..gauw is bellen hoe ze het op school maakt..ze zorgt in elk geval al onverbeterlijk goed voor zichzelf en d’r naasten: neemt even lekker haar rust, pop in de gordels (& Arjan een lamme arm) 😛 hihi Geweldige foto’s 🙂 Vermaakt Micha zich ook lekker nu Joy naar school is?

 2. Wauw gaaf mensen dat jullie er zijn!
  Heel veel zegen, plezier, gewenst! Hoop dat jullie lekker snel kunnen settelen en je thuis zullen voelen!
  Dominique

 3. Leuk om even te lezen en te zien hoe het met jullie gaat in Cornerstone. Fijn dat de kids het ook al hun nieuwe ‘thuis’ noemen. Lekker even bijkomen samen… Geniet ervan! En bovenal Gods zegen in alles! Liefs ons

 4. Há! Wat gaaf om mee te lezen. Echt fijn dat jullie inmiddels al lekker aan ’t settelen zijn. Geniet ervan. Zegen en Shalom!

 5. Hoi

  Echt leuk die foto”s fijn dat jullie het daar naar je zin hebben heel veel zegen en de leiding van de Heilige Geest toegewenst voor de komende tijd.

  Groetjes Maarten van Duijn

 6. Hoihoi!
  Wat leuk om jullie plekje even te zien! Alweer lekker ingericht. Ik hoop dat jullie snel je draai zullen vinden. Joy veel plezier op school gewenst! Leuk!

  Groetjes,
  Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s